Mistä löydän saamani yhteydenotot?

Ilmoituksiisi saamasi viestit tulevat suoraan sähköpostiosoitteeseesi.

Sähköpostin palveluntarjoajat saattavat toisinaan luokitella Tori.fi:stä tulevia viestejä virheellisesti roskapostiksi. Kannattaa siis tarkistaa roskapostikansio, mikäli et ole saanut ilmoitukseesi tulleita viestejä. Jos et siitä huolimatta löydä viestejä, olethan yhteydessä kaupat@tori.fi, jotta voimme tutkia asiaa.

Lue vielä mitä ovat näyttökerrat, klikkaukset ja yhteydenotot.