Mistä löydän saamani yhteydenotot?

Viestit

Ilmoituksiisi saamasi viestit tulevat suoraan sähköpostiosoitteeseesi, jolle Tori-kauppa on luotu.

Mikäli sinulle on käytössäsi aineistonsiirto, voit vapaasti valita, mihin sähköpostiosoitteeseen asiakkaiden yhteydenotot lähetetään. Tilastoraportit lähetetään aina ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen (osoitteeseen jolla kirjaudut Toriin).

Sähköpostin palveluntarjoajat saattavat toisinaan luokitella Tori.fi:stä tulevia viestejä virheellisesti roskapostiksi. Kannattaa siis tarkistaa roskapostikansio, mikäli et ole saanut ilmoitukseesi tulleita viestejä. Jos et siitä huolimatta löydä viestejä, olethan yhteydessä kaupat@tori.fi, jotta voimme tutkia asiaa.

Puhelut

Yhteydenottoihin lasketaan myös puhelut sekä "näytä puhelinnumero" ja "näytä myyjät" -klikkaukset. Mobiililaitteilla puhelu rekisteröityy heti yhteydenotoksi, kun puhelu alkaa. Tietokoneella numeroklikkaus lasketaan yhteydenotoksi.

Lue vielä mitä ovat näyttökerrat, klikkaukset ja yhteydenotot.