Mitä ovat näyttökerrat, klikkaukset ja yhteydenotot?

Näyttökerrat osoittavat, kuinka monta kertaa ilmoitus on klikattu auki. Näyttökerta siis tarkoittaa, että asiakas on ollut tuotteestasi kiinnostunut ja tutkinut ilmoitustasi tarkemmin.

Kun asiakas siirtyy ilmoituksessasi olevan linkin kautta kotisivuillesi tai verkkokauppaasi, lasketaan tämä yhdeksi klikkaukseksi. Klikkaukset siis mittaavat, kuinka moni asiakas on siirtynyt Torissa olevan ilmoituksesi kautta yrityksesi verkkosivuille.

Yhteydenotot kuvaavat asiakkaiden tekemiä suoria yhteydenottoja. Yhteydenottoihin lasketaan myös ilmoituksessasi olevat "näytä numero"-klikkaukset. Jokainen yhteydenotto ei siis tarkoita sitä, että olisit saanut viestin sähköpostiin. Kun asiakas on tallentanut numerosi klikkaamalla ensin numeroasi, voi puhelu tai tekstiviesti tulla vasta myöhemmin.