Seuraa

Miten saan ilmoitukselleni lisää katselijoita?

Voit saada ilmoituksille lisää katselukertoja pienillä muutoksilla. Tässä meidän vinkkimme:

  • Varmista, että ilmoituksestasi löytyy osuvia hakutermejä. Torin hakutoiminto etsii vastaavuuksia otsikon lisäksi myös ilmoituksen kuvaustekstistä. Mitä enemmän asiakkaiden hakemia hakusanoja ilmoituksesi esittelytekstistä löytyy, sitä useampi löytää juuri sinun ilmoituksesi. Pohdi siis, millä eri hakusanoilla asiakkaat etsivät tuotettasi ja yritä sisällyttää niitä ilmoituksesi kuvaustekstiin. Tällaisia hakusanoja voivat olla esimerkiksi sisustus, tapetti, olohuone ja maalaisromanttinen.
  • Kuvaava, asiallinen ja siisti ilmoitusteksti herättää asiakkaan ostoinnon ja tuo luottamuksen myyjää kohtaan. Laadi mahdollisimman kuvaileva ilmoitusteksti ja huolehdi myös oikeinkirjoituksesta - selkeä ja hyvin kirjoitettu teksti tekee paremman vaikutuksen ja luo lukijalleen positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.
  • Muista myös hyvät kuvat. Selkeät ja hyvät kuvat myytävästä tuotteesta vetoavat ostajiin paremmin kuin pimeät tai epäselvät kuvat.
  • Kiinnitä huomiota myös Tori-kauppasi etusivuun - siisti ja kattava Tori-kauppasivu herättää käyttäjien mielenkiinnon. Lisäksi Tori-kauppasivuun panostaminen tuo sivustollesi lisäliikennettä, sillä hakukoneet löytävät sivusi helpommin. Lue vielä, miten voit maksimoida hakukonenäkyvyytesi
  • Oletko jo kokeillut Nostoja? Nostojen avulla ilmoituksesi nousee aina listauksen kärkeen ja tavoittaa siten useampia Toria selaavia ostajaehdokkaita.
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö