Seuraa

Mitä ovat Nostot?

Nostoilla voit nopeuttaa kauppoja. Torin ilmoitukset näytetään listaussivulla ilmestymisjärjestyksessä ja uusimpia ilmoituksia katsotaan enemmän kuin vanhempia. Mitä uudempi ilmoitus on, sitä useammin se tulee myös näkyviin käyttäjien tekemissä hauissa. Nostolla siirrät vanhat ilmoituksesi listan kärkeen. Kun ostat ilmoituksellesi noston, ilmoituksesi saa enemmän uusia silmäpareja sen noustessa hakutulosten kärkeen.

Erilaisia nostotyyppejä ovat:

  • Nosto – Ilmoitus nousee kerran listan kärkeen, ikään kuin se olisi uusi ilmoitus.
  • Tehonosto – Ilmoitus nousee 7 vuorokauden ajan listan kärkeen kuin se olisi uusi ilmoitus. Ensimmäinen nosto tulee ostohetkellä. Seuraavat nostot tulevat päivittäin samaan aikaan, jolloin ensimmäinen nosto on tehty.
  • Viikkonosto – Ilmoitus nousee 4 viikon ajan listan kärkeen kuin se olisi uusi ilmoitus. Ensimmäinen nosto tulee ostohetkellä. Seuraavat nostot tulevat viikoittain samaan aikaan, jolloin ensimmäinen nosto on tehty.
  • Tuplatehonosto – Sama nosto kuin tehonosto, mutta nosto kestää 14 vuorokautta.
  • Voit ostaa ilmoituksellesi myös paalupaikan  lue lisää tästä linkistä

Nostoilla ja paalupaikalla saat ilmoituksesi takaisin hakutulosten kärkeen.

Kun nostat vanhan ilmoituksesi nostolla listan kärkeen, ilmoituksesi saa keskimäärin noin 7 kertaa enemmän näyttökertoja ensimmäisen viikon aikana kuin ennen nostoa. Suuri osa näistä tulee nostopäivänä, ja katselijamäärät vähenevät asteittain päivittäin.

Kun nostat vanhan ilmoituksesi paalupaikalle, kasvavat sen katselukerrat keskimäärin 10-kertaisiksi. Ilmoitus pysyy hakulistojen kärjessä neljän vuorokauden ajan, ja kerää tänä aikana reilusti näyttökertoja.

Tätäkin tehokkaampi nostotapa on tehonosto, joka nostaa ilmoituksesi listauksen kärkeen 7 vuorokauden ajan päivittäin. Tehonoston saaneet ilmoitukset keräävät näyttökertoja keskimäärin lähes 20-kertaisesti verrattuna nostoa edeltävään viikkoon.

Tori-raha on siis todistetusti tehokas keino vauhdittaa kaupankäyntiä! Voit käyttää Tori-rahaa kirjautumalla Tori-tilillesi. Mikäli sinulla ei ole Tori-rahaa, voit ostaa sitä edullisina paketteina omalta Tori-tililtäsi. Lue, kuinka voit kirjautua Tori-tilillesi.

Voit maksaa nostojasi helposti Tori-rahalla.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö