Miten voin uusia Tori-kaupan?

Tori-kauppa on voimassa sopimuksesi mukaisesti - normaalisti 6 tai 12 kuukautta. Muistutamme sinua vanhenevasta Tori-kaupastasi 30 vuorokautta ennen kauppa-ajan päättymistä. Näet tiedotteen oman kauppasi ”Tilastot”-välilehdellä.

Voit uusia Tori-kaupan kolmella tavalla:

- Voit ottaa yhteyttä omaan myyjääsi, tai osoitteeseen kaupat@tori.fi.

- Klikkaa ”Tilastot”-välilehdellä näkyvää tiedotetta Tori-kauppasi vanhentumisesta. Valitse uusi Kauppa-paketti ja suorita maksu. Kauppasi on uusittu!

- Voit uusia Tori-kaupan myös sähköpostiin tulevan linkin kautta. Klikkaa linkkiä, valitse paketti ja maksa.