Seuraa

Tori-autokauppojen ilmoitusten jättäminen

Tori-autokauppojen ilmoituksia voidaan jättää joko aineistosiirtopalveluiden kautta tai yksittäisinä autoilmoituksina.

Aineistosiirrot

Aineistonsiirto on ulkoinen palvelu, jonne voit syöttää myynnissä olevat autosi. Tori lukee palveluntarjoajan syötteen, josta autosi tiedot ja kuvat kopioidaan Toriin. Torissa autosi näyttää normaalilta ilmoitukselta.

Aineistonsiirron avulla voit siis saada autosi esille useampaan portaaliin yhdellä ilmoituksella.

Tori tukee tällä hetkellä seuraavia aineistonsiirtoja:

  • Autosolution
  • Autosofta
  • Netwheels
  • Autovista
  • Alkali

Mikäli käytössäsi on aineistonsiirto, ota yhteyttä Tori-tukeen, ja siirretään autosi myös Toriin! Mikäli haluat ottaa käyttöön automaattisen aineistonsiirron, suosittelemme olemaan yhteydessä yllä mainittuihin palveluntarjoajiin.

Yksittäiset ilmoitukset

Mikäli sinulla ei ole käytössä aineistonsiirtoa, voit silti perustaa oman Tori-autokaupan ja syöttää autoilmoitukset yksitellen.

Autoilmoitusten syöttäminen Toriin käy yhtä helposti kuin muidenkin ilmoituksien. Voit siis syöttää myynnissä olevat tuotteesi manuaalisesti.

Kirjaudu sisään, valitse “Jätä ilmoitus” ja täytä kentät. Voit hakea auton tekniset tiedot valitsemalla ilmoitusvaiheessa valinnan “Hae tekniset tiedot Trafista”. Täten ilmoituksen jättäminen on nopeaa ja helppoa.

Huomaathan, että autoilmoitukset eivät vanhene. Muistathan poistaa ilmoituksesi, kun olet saanut autosi kaupaksi Torissa.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö