Minne yhteydenotot ohjautuvat?

Mikäli sinulle on käytössä aineistonsiirto, voit vapaasti valita, mihin sähköpostiosoitteeseen asiakkaiden yhteydenotot lähetetään. Tilastoraportit lähetetään aina ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli syötät ilmoituksesi manuaalisesti, kaikki sähköpostiliikenne kulkee ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen. Voit tarvittaessa ohjata viestit eteenpäin omasta sähköpostistasi.

Torin käyttäjät ottavat usein yhteyttä puhelimitse. Suosittelemme seuraamaan, mistä lähteestä asiakas on saanut numerosi - täten näet tarkemmin, kuinka paljon kiinnostuneita asiakkaita Tori sinulle tuo.

Lue myös, mitä tarkoittavat tilastoraporteissa olevat termit näyttökerrat, klikkaukset ja yhteydenotot.