Miten hallinnoin Tori-autokauppani tietoja?

Voit hallinnoida Tori-autokauppasi tietoja seuraavasti:

• Kirjaudu sisään Tori-tilillesi
  • Valitse välilehti “Tori-kauppa
  • Valitse vaihtoehto “Muuta kaupan tietoja” Vieritä sivua alaspäin kunnes näet painikkeen.

Voit muokata sivuiltasi seuraavia tietoja:

• Kaupan esittelyteksti
  • Yrityksesi logo
  • Tunnelmakuva myymälästä
  • Oma rahoitustarjouksesi
  • Myyjien yhteystiedot ja kuvat

HUOM: Muistathan tallentaa muutokset ennen kuin poistut sivulta!

Mikäli ilmoituksesi siirtyvät Toriin aineistonsiirron kautta, tulee yhteystietojen kuten puhelinnumeron päivitykset tehdä Torin yritysasiakaspalvelun kautta.

Mikäli et pääse kirjautumaan tilillesi, lue tästä kuinka toimia. Tai ota yhteyttä tukeen.