Tori-rahan käyttöopas

Ilmoitukset listataan Torissa allekkain siten, että uusin ilmoitus on ensimmäisenä hakutuloksissa. Uusimmat ilmoitukset siis löytyvät helpommin ja keräävät enemmän katselukertoja. Ensimmäisellä viikolla katselukerrat voivat olla moninkertaiset seuraavaan viikkoon verrattuna. Ostamalla lisänäkyvyyttä nostat ilmoituksesi jälleen listan kärkeen, jolloin useampi potentiaalinen asiakas näkee ilmoituksesi.

Tori-raha on kauppiaan oma valuutta, jossa yksi Tori-raha vastaa yhtä euroa. Kun perustat oman Tori-kauppasi, voit valita itsellesi paketin, joka sisältää Tori-rahaa tai voit ostaa sitä myös erikseen Kauppa-tilisi kautta. Tori-rahan avulla ostat helposti Tori-kauppasi ilmoituksille lisänäkyvyystuotteita kuten nostoja. Ajantasaisen Tori-rahasaldosi näet selaimen oikeasta yläkulmasta, kauppasi tietojen yläpuolelta.

Tori-rahan käyttö on toistaiseksi mahdollista tietokoneella ja Torin mobiilisivustolla. Voit käyttää Tori-rahaa ainoastaan Kauppa-ilmoituksiisi.

NÄIN KÄYTÄT TORI-RAHAA

Voit tutustua ilmoituskohtaisiin tilastoihin “omat ilmoitukset” -välilehdellä. Näet, kuinka monesti ilmoituksia on katsottu yhteensä ja viimeisen 24 tunnin aikana.

Voit nostaa ilmoituksia seuraavasti:

• Valitse “Omat ilmoitukset”-välilehti
  • Valitse ilmoitus ja klikkaa “nopeuta kauppoja”
  • Valitse haluamasi nosto ja klikkaa “Maksa Tori-rahalla”

Torissa on viisi erilaista lisänäkyvyystuotetta:

Paalupaikka - Ilmoituksesi on neljän päivän ajan ilmoituksellesi sopivien listausten ja hakujen kärjessä.

Tehonosto – Ilmoitus nousee 7 vuorokauden ajan listan kärkeen kuin se olisi uusi ilmoitus.

Nosto – Ilmoitus nousee kerran listan kärkeen, kuin se olisi uusi ilmoitus.

Viikkonosto – Ilmoitus nousee neljän viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen kuin se olisi uusi ilmoitus.

Tuplatehonosto – Sama nosto kuin tehonosto, mutta nosto kestää 14 vuorokautta.

mceclip2.pngHUOM: Lisänäkyvyyksien hinnat vaihtelevat kategorioittain.

Lisää Tori-rahaa?

Voit ostaa lisää Tori-rahaa Tilastot-välilehden painikkeesta...
...tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen yritystuki@tori.fi.