Seuraa

Mikä on paalupaikka?

Paalupaikka on Torin lisäpalvelu, jonka avulla saat tehokasta näkyvyyttä: Paalupaikalla ilmoituksesi on neljä päivää ilmoituksellesi sopivien listausten ja hakujen kärjessä.

Miten Paalupaikka toimii?

Paalupaikan tunnistat sekä ilmoituksen sijainnista että #1 -kuvakkeesta. Ilmoituksesi näkyy siis neljänä päivänä listauksen kärkipaikalla saman osaston tai alueen ilmoituksia selaaville. Voit ostaa ilmoitukselle Paalupaikan Tori-tililtäsi sekä suoraan ilmoitussivultasi. 

Ilmoituksesi löytyy edelleen myös alkuperäiseltä paikaltaan, mutta saa siis uusia silmäpareja heti ensimmäisellä listaussivulla sopiessaan hakukriteereihin, kuten osastoon ja alueeseen.

Esimerkki:

Uudellemaalle sijoitetulle Volvo V50 -autolle ostettu Paalupaikka siis näkyisi listausten ylimpänä ilmoituksena

- tekstihaulla Volvo V50

- ja haulla "Autot" Uudellamaalla

- sekä Uudellamaalla

paalupaikka.png

Jos toinenkin Paalupaikka-ilmoitus sopii listauksen hakuun, jaetaan kummallekin ilmoitukselle tasavertaisesti yleisöä.

-- 

Huomioithan, että jättämällä ilmoituksen sitoudut noudattamaan palvelun ehtoja, ja Tori.fi voi missä tahansa vaiheessa muokata tai pyytää ilmoituksesi tietoihin korjauksia, tai hylätä ilmoituksesi mikäli sääntörikkomuksia ilmenee. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että yöllä jätettyjä ilmoituksia julkaistaan osittain seuraavana aamuna.

Tori.fi ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkastuksessa ilmenee sääntörikkomuksia.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö