Seuraa

Kuinka teen hyvän ilmoituksen Toriin?

Torissa on jatkuvasti yli miljoona ilmoitusta, ja asiakkaat luovat mielikuvan tuotteistasi hyvin nopeasti ilmoituksia tarkastellessaan. Ilmoitusten laadukkuuteen kannattaa panostaa sillä hyvä ja kattava ilmoitus nopeuttaa tuotteittesi myyntiä, herättää asiakkaan kiinnostuksen ja vahvistaa mielikuvaa yrityksestäsi. Tarkista ainakin seuraavat asian ennenkuin lataat ilmoitukset sivulle.

HUOM: ennen kuin aloitat syöttämään uutta ilmoitusta, tarkistathan ettet ole jo ilmoittanut kyseistä tuotetta!

 

Otsikoi ilmoituksesi osuvasti

Kirjoita ilmoituksen otsikoksi lyhyt ja ytimekäs kuvaus tuotteestasi tai palvelustasi. Kirjoita mieluiten tuotteesi merkki ja malli. Mikäli sinulla on monta samankaltaista tuotetta, tuo jo otsikossa esiin tuotteiden eroavuus, esimerkiksi tuotteen malli tai koko.

 

 

Kuvaa ilmoitustekstissä tuotettasi kattavasti

Kirjoita teksti, joka kuvaa tuotteesi tai palvelusi ominaisuuksia monipuolisesti ja selkeästi. Mainitse tuotteeseen liittyvät oleelliset tiedot, kuten: 

  • Tuotteen koko/mitat
  • Väri, ikä tai vuosimalli ja muita tärkeitä tietoja 
  • Miten tuotetta on pidetty ja mikä on sen kunto - kerro myös, mikäli tuote on uusi
  • Millaiseen käyttöön tuote sopii

 

 

Lisää linkki!

Voit lisätä ilmoituksiisi linkin, josta asiakas voi siirtyä tarkastelemaan tuotetta kotisivullesi. Täten voit ohjata käyttäjät omalle kotisivullesi, jolloin hän todennäköisesti tutustuu myös muihin tuotteisiisi ja palveluihisi. Voit myös ohjata asiakkaan tekemään tilaus omassa verkkokaupassasi.

Tällä hetkellä linkin lisääminen toimii Torin selainversioilla tietokoneella ja puhelimella. Applikaatiossa linkin lisääminen ei siis vielä onnistu.

 

 

Muista hakusanat!

Varmista, että ilmoituksestasi löytyy osuvia hakutermejä eli hakusanoja. Torin hakutoiminto etsii vastaavuuksia otsikon lisäksi myös ilmoituksen kuvaustekstistä. Mitä enemmän asiakkaiden hakemia hakusanoja ilmoituksesi esittelytekstistä löytyy, sitä useampi löytää juuri sinun ilmoituksesi. Pohdi siis, millä eri hakusanoilla asiakkaat etsivät tuotettasi ja yritä sisällyttää niitä ilmoituksesi kuvaustekstiin. 

Jos myyt esimerkiksi suksia, kannattaa sinun lisätä ilmoitukseesi sanat “suksi”, “sukset”, “hiihto”, “talviurheilu” ja “suksipaketti”. Lisää myös suksien merkki. Tällöin ilmoituksesi tulee näkyviin aina, kun käyttäjä etsii tuotteita millä tahansa näistä hakusanoista.

Ilmoitukseen ei kuitenkaan saa lisätä ilmoitukseen liittymättömiä hakusanoja. Jos myyt tietyn merkkisiä suksia, et saa mainita ilmoituksessa toista suksimerkkiä.

 

 

Kerro ilmoitustekstissä lyhyesti myös muista palveluistasi

Voit kertoa ilmoitustekstissä myös yrityksestäsi ja muista palveluistasi. Voit kertoa esimerkiksi yrityksesi sijainnista, maksutavoista tai muista tarjoamistasi tuotteista. 

 

 

Panosta ilmoituksesi kuviin

Suosittelemme hyödyntämään runsaasti laadukkaita kuvia, sillä kuvat ovat tärkeässä roolissa ensivaikutelmaa luotaessa. Panosta hyvään kameraan ja ota kuvia joka kulmasta. Ota kuvat sisätiloissa hyvässä valaistuksessa tai ulkona valoisaan aikaan. Tori-kauppiaana voit myös käyttää esimerkiksi jälleenmyymäsi tuotteen kuvituskuvia, mikäli sinulla on tähän kuvien omistajan lupa.

Muista, että ensimmäisen kuvan tulee siis olla selkeä kuva myytävästä tuotteesta ilman muita tehosteita. Ilmoituksesi ensimmäiseen kuvaan ei siis saa liittää yrityksesi tai tuotteidesi mainontaan liittyviä tehosteita. Muihin kuviin voit halutessasi lisätä esimerkiksi tietoa markkinointikampanjoista tai rahoitusvaihtoehdoista.

Katso tästä vinkit, miten saat lisää kävijöitä ilmoituksiisi!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö