Seuraa

Kuinka teen hyvän autoilmoituksen?

Torissa on jatkuvasti yli 65 000 autoilmoitusta, ja asiakkaat luovat mielikuvan autoistasi hyvin nopeasti ilmoituksia tarkastellessaan. Ilmoitusten laadukkuuteen kannattaa panostaa, sillä hyvä ja kattava ilmoitus nopeuttaa autojesi myyntiä, herättää asiakkaan kiinnostuksen ja vahvistaa mielikuvaa yrityksestäsi. Tarkista ainakin seuraavat asian ennenkuin lataat ilmoitukset sivulle.

HUOM: ennen kuin aloitat syöttämään uutta ilmoitusta, tarkistathan ettet ole jo ilmoittanut kyseistä tuotetta!

 

Otsikoi ilmoituksesi selkeästi

Kirjoita autoilmoituksen otsikoksi ainoastaan merkki sekä malli. Näin varmistat, että asiakkaat löytävät autosi Torista hakukoneen pudotusvalikoilla hakiessaan merkkiä sekä mallia. Kaikki lisätiedot kannattaa kirjoittaa kuvauskenttään.

Suositeltu otsikko:
mceclip0.png

Ei suositeltu:
mceclip1.png

 

 

Käytä Trafi-hakua

Sinun ei tarvitse syöttää auton teknisiä tietoja itse, mikäli autollasi on rekisterinumero. Trafi-haun tekeminen on sinulle maksutonta. Antamalla rekisterinumerosi auton tekniset tiedot haetaan Trafista. Tämän ominaisuuden käyttäminen parantaa ilmoituksen laatua sekä löydettävyyttä hakutuloksissa:

mceclip0.png

 

 

Kuvaa ilmoitustekstissä autoasi kattavasti

Kirjoita teksti, joka kuvaa autosi ominaisuuksia monipuolisesti ja selkeästi. Mainitse autoon liittyvät oleelliset tiedot, kuten: 

  • Auton koko/mitat
  • Väri, ikä tai vuosimalli ja muita tärkeitä tietoja 
  • Miten autoa on pidetty ja mikä on sen kunto - kerro myös, mikäli se on uusi

 

 

Muista hakusanat!

Varmista, että ilmoituksestasi löytyy osuvia hakutermejä eli hakusanoja. Torin hakutoiminto etsii vastaavuuksia otsikon lisäksi myös ilmoituksen kuvaustekstistä. Mitä enemmän asiakkaiden hakemia hakusanoja ilmoituksesi esittelytekstistä löytyy, sitä useampi löytää juuri sinun ilmoituksesi. Pohdi siis, millä eri hakusanoilla asiakkaat etsivät tuotettasi ja yritä sisällyttää niitä ilmoituksesi kuvaustekstiin. 

Jos myyt esimerkiksi isokokoista farmaria, kannattaa sinun lisätä ilmoitukseesi esimerkiksi sanat "suuri" “perhe", “matkailu”,  ja “loma”. Lisää myös auton merkki. Tällöin ilmoituksesi tulee näkyviin aina, kun käyttäjä etsii tuotteita millä tahansa näistä hakusanoista.

Ilmoitukseen ei kuitenkaan saa lisätä ilmoitukseen liittymättömiä hakusanoja. Jos myyt tietyn merkkistä autoa, et saa mainita ilmoituksessa toista automerkkiä.

 

 

Kerro ilmoitustekstissä lyhyesti myös muista palveluistasi

Voit kertoa ilmoitustekstissä myös yrityksestäsi ja muista palveluistasi. Voit kertoa esimerkiksi yrityksesi sijainnista, maksutavoista tai muista tarjoamistasi tuotteista. 

 

 

Panosta ilmoituksesi kuviin

Suosittelemme hyödyntämään runsaasti laadukkaita kuvia, sillä kuvat ovat tärkeässä roolissa ensivaikutelmaa luotaessa. Panosta hyvään kameraan ja ota kuvia joka kulmasta. Ota kuvat sisätiloissa hyvässä valaistuksessa tai ulkona valoisaan aikaan. Tori-kauppiaana voit myös käyttää esimerkiksi jälleenmyymäsi tuotteen kuvituskuvia, mikäli sinulla on tähän kuvien omistajan lupa.

Muista, että ensimmäisen kuvan tulee siis olla selkeä kuva myytävästä tuotteesta ilman muita tehosteita. Ilmoituksesi ensimmäiseen kuvaan ei siis saa liittää yrityksesi tai tuotteidesi mainontaan liittyviä tehosteita. Muihin kuviin voit halutessasi lisätä esimerkiksi tietoa markkinointikampanjoista tai rahoitusvaihtoehdoista.

Katso tästä vinkit, miten saat lisää kävijöitä ilmoituksiisi!

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö