Seuraa

Tori-autokauppa veloitukseton loppuvuoden 2020 - kysymyksiä ja vastauksia

 

Tarjoamme Tori-autokaupan veloituksetta koko loppuvuodeksi. 

Kampanjalla haluamme osoittaa tukemme autokauppiaille tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Toivomme, että voimme Torin kautta tarjota teille merkittävän myynti- ja markkinointikanavan sekä turvata siten autoalan kehitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Näet tästä yleisimmät kysymykset ja vastaukset aiheeseen liittyen:

 

Mistä Tori-autokauppojen edussa on kysymys? Koskeeko etu kaikkia autokauppiaita?

Tori.fi haluaa tarjota autokauppiaille veloituksetta Tori-autokaupan loppuvuodeksi. Emme laskuta Torin autokauppiaita 1.4.-31.12.2020 välisenä aikana. Tori-autokaupan maksuttomuus koskee Torin nykyisiä autokauppiaita sekä tästä eteenpäin autokauppiaiksi ryhtyviä. Laskutus jatkuu normaalisti 1.1.2021. 

 

Koskeeko etu myös Tori-rahaa tai brändipaketteja?

Tori-autokauppiaille suunnattu etu ei koske Tori-rahaa, brändipaketteja tai muita näkyvyystuotteita Torissa. Etu ei koske myöskään aineistosiirtoja kolmannen osapuolen toimesta. Etu koskee ainoastaan Tori-autokauppiaan kk-maksua. 

 

Minulle on tullut lasku Tori-autokaupasta ennen 1.4.2020. Tuleeko minun maksaa lasku tai voinko saada siitä hyvitystä?

Mikäli olet saanut Tori-autokaupasta laskun ennen 1.4.2020, se tulee maksaa normaalisti. 1.4.-31.12.2020 Torista ei lähde Tori-autokauppiaille uusia laskuja. Tori ei tee hyvityksiä laskuihin, jotka on päivätty ennen edun astumista voimaan. 

 

Miksi etu koskee vain autokauppiaita?

Uusien autojen tämän vuoden menekkiennuste on pudonnut noin 30 000 myydyn auton verran. Käytettyjen autojen myynti on vähentynyt parin viime viikon aikana 60 prosenttia. Ja autoala työllistää 48 000 suomalaista. Autot ovat myös Torille huomattava kaupan ala, joten koemme, että tässä meillä on hyvä mahdollisuus auttaa autokauppiaita. Haluamme tarjota sekä vanhoille että uusille Tori-autokauppiaille merkittävän myynti- ja markkinointikanavan tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Torissa vierailee joka kuukausi yli 2,4 miljoonaa eri suomalaista.

 

Autokauppani autot siirtyvät Toriin aineistosiirron kautta. Koskeeko etu myös aineistonsiirron-laskutusta? 

Etu ei koske aineistosiirtoja kolmannen osapuolen toimesta. Aineistosiirron toteuttava kolmas osapuoli laskutttaa siirrosta voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

 

Kuinka voin perustaa autokaupan Toriin?

Tori-autokauppa luodaan sinulle yksilöllisesti toiveidesi ja käytössä olevien järjestelmiesi mukaisesti. Ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa autokaupat@tori.fi. Tori-autokauppa on veloitukseton myös uusille autokauppiaille 1.4.-31.12.2020 välisenä aikana, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalisti. 

 

Velvoittaako Tori-autokaupan perustaminen jatkamaan kauppiaana myös veloituksettoman jakson jälkeen?

Uusia Tori-autokauppaita koskee irtisanomissääntö, jonka mukaan Tori-autokauppa tulee peruuttaa yksi kalenterikuukausi (1 kk) ennen uuden laskutusjakson alkua. 1.4.-31.12.2020 laskutusjakso on veloitukseton ja ensimmäinen lasku tänä aikana tehdyille uusille autokauppiaille lähtee 1.1.2021. Mikäli Tori-autokauppias haluaa irtisanoa sopimuksen ennen veloituksettoman kauden päättymistä, se pitää tehdä kirjallisesti Toriin ennen 1.12.2020 osoitteeseen autokaupat@tori.fi.

 

Veloitetaanko minulta jotain kuluja, jos nyt perustan autokaupan Toriin?

Tori-autokauppiailta ei veloiteta Torin toimesta autokaupan perustamisesta 1.4.-31.12.2020 välisenä aikana. Mikäli kaupan perustamisessa otetaan käyttöön kolmannen osapuolen aineistonsiirto, voi kolmas osapuoli veloittaa siitä oman hinnastonsa mukaisesti.

 

Minulla on Tori-autokauppa määräaikaisella sopimuksella. Saanko edun käyttööni?

Torin tarjoama etu autokauppiaille koske myös määräaikaisia Tori-autokauppiaita.

1.4.-31.12.2020 Torista ei lähde Tori-autokauppiaille uusia laskuja. Etu on voimassa tuona aikana ja mikäli määräaikainen sopimus päättyy ennen 31.12.2020, on etu voimassa vuoden loppuun asti. Tori ei tee hyvityksiä laskuihin, jotka on päivätty ennen edun astumista voimaan.

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö